4 redenen waarom bedrukte servies op kantoor belangrijk is

Jij weet natuurlijk als geen ander hoe belangrijk het is om een positieve werkomgeving te creëren die de productiviteit en het welzijn van medewerkers bevordert. Een element dat hier vaak over het hoofd wordt gezien, maar wel degelijk van invloed kan zijn, is het gebruik van eigen ontworpen servies op kantoor. 

Denk bijvoorbeeld aan het bedrukken van mokken. Mokken Bedrukken is de ideale partner voor eigen ontworpen servies. In dit artikel bespreken we vier redenen waarom eigen ontworpen servies van essentieel belang is voor elke werkplek. 

1.   Uniforme uitstraling

Door het gebruik van eigen ontworpen mokken, schotels, glazen of bekers creëer je een gevoel van eenheid en versterk je de merkidentiteit van jouw bedrijf. Het servies kan worden bedrukt met het logo, de kleuren en andere kenmerkende elementen van jouw merk. Dit versterkt niet alleen de teamgeest onder medewerkers, maar zorgt er ook voor dat klanten en bezoekers jouw bedrijf herkennen en onthouden. Zeker als er veel klanten naar jouw bedrijf komen. Dan wil je één uniforme uitstraling hebben in het gehele kantoor of pand waar je zit.

2.            Duurzaam

Het gebruik van eigen ontworpen servies op kantoor draagt bij aan milieubewustzijn en duurzaamheid. Of dit nu gaat om de borden, glazen, bekers of mokken. Bedrukt servies is héél duurzaam. In plaats van wegwerpbekers en -borden te gebruiken kunnen medewerkers hun eigen servies gebruiken en hergebruiken. Dit scheelt veel onnodige afval en het vermindert de impact op het milieu. Bovendien laat je zien dat jouw onderneming veel waarde hecht aan het milieu en de duurzaamheid hiervan.

3.            Persoonlijke touch en motivatie

Het hebben van eigen ontworpen servies op kantoor geeft een persoonlijke touch aan de werkomgeving. Medewerkers voelen zich meer betrokken en gewaardeerd wanneer ze hun eigen servies kunnen gebruiken. Het laat zien dat het bedrijf oog heeft voor de individuele behoeften en voorkeuren van het personeel. Dit kan de motivatie en tevredenheid verhogen, wat uiteindelijk leidt tot een productievere werkomgeving.

4.            Merkherkenning vergroten

Wist je dat het gebruik van een logo op het servies al invloed heeft op de merkherkenning van jouw bedrijf? Het gebruik van eigen ontworpen servies op kantoor speelt namelijk ook een belangrijke rol in het versterken van merkherkenning en het creëren van top-of-mind awareness. Wanneer medewerkers dagelijks het servies met het bedrijfslogo gebruiken, wordt het merk constant in hun gedachten gepresenteerd. Bovendien, wanneer klanten of partners op kantoor komen en het servies zien, wordt het merk op een subtiele maar effectieve manier in hun geheugen verankerd. Dit vergroot de kans dat jouw bedrijf als eerste in hen opkomt wanneer ze behoefte hebben aan jouw producten of diensten. Het eigen ontworpen servies fungeert als een continue herinnering aan jouw merk, waardoor je een voorsprong hebt op de concurrentie.

Eigen servies bedrukken?

Eigen ontworpen servies op kantoor heeft meer impact dan je in eerste instantie zou denken. Het creëert eenheid, versterkt de merkidentiteit, bevordert milieubewustzijn, geeft een persoonlijke touch aan de werkomgeving en zorgt voor een professionele uitstraling. Wil je meer weten of je eigen servies bedrukken? Dan staat Mokken Bedrukken uit Breda helemaal voor je klaar. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *