3 tips bij het kiezen van jouw servies

Eindelijk je eigen huisje. Het werd op een gegeven moment ook tijd om uit huis te gaan! Nu ben je bezig met spullen verzamelen voor je nieuwe woning. Wat heb je allemaal nodig? Naast je meubilair heb je natuurlijk ook goed servies nodig. Iets waar je in eerste instantie nog niet aan gedacht had. Waar moet je nou allemaal op letten bij het kopen van goed servies? Wat is Ć¼berhaupt goed servies? Hieronder vind je een aantal tips waar je op moet letten bij het kiezen van jouw servies. Geen zin om hier veel aandacht aan te besteden? Easy-Out heeft hier een gemakkelijke oplossing voor bedacht. Samengestelde boxen met bestek/servies, zoals de Easy-Evening. Lekker gemakkelijk! Laten we beginnen met de tips!


Welke stijl?

Een cruciale vraag voor het kiezen van jouw servies: kies je voor een moderne stijl. elegant, klassiek of mix je liever verschillende stijlen door elkaar? Stel Voor je kies voor een moderne stijl, moet je rekening houden met zware, grijs servies. De kleuren van het servies zijn erg belangrijk bij welke stijl je kiest. Houd er ook rekening mee welke kleuren je keuken hebben. Heb jij een zwarte keuken, is het leuker om een andere kleur te kiezen voor het servies. Kies in dit geval voor wat andere accenten in het servies. 

Materiaal

Voor welk materiaal kies ik? Porselein, gres of aardewerk? Niet vergeten dat de keuze van het materiaal ook de look van je servies bepaalt! Kies je bijvoorbeeld voor porselein, kies je voor dat we wat klassieke uitstraling. Borden van porselein stralen vaak verfijning en elegantie uit. Ook geschikt voor speciale gelegenheden. Heeft je eet/huiskamer een wat meer landelijke stijl. Gres is dan het juiste materiaal voor jouw servies. Gres straalt een authentieke stijl uit. Uiteraard kan je er ook weer voor    kiezen om het te combineren.

Hoeveel?

De hoeveelheid van je servies hangt natuurlijk af van verschillende facturen. Met hoeveel ben je een huishouden? Krijg je vaak visite over de vloer? Het is altijd handig om een minimum van 6 servies exemplaren aan te schaffen. Voor grote gezinnen of huishoudens heb je natuurlijk meer nodig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *